skip to Main Content
Sunship Osti Virolaisen Kilpailijansa Ja Laajentaa Toimintaa Suomessa

Sunship osti virolaisen kilpailijansa ja laajentaa toimintaa Suomessa

Kalustevalmistaja Sunship osti heinäkuussa kilpailijansa Kateks Sisustus AS:n ja siirtää tuotantonsa suurempiin toimitiloihin. Sunship aikoo laajentaa tuotantoaan koko Suomeen ja myös Turun telakalle.

Suomessa ja Virossa toimiva kalustevalmistaja Sunship OÜ kasvattaa vauhdilla toimintaansa. Heinäkuussa yritys osti samalla alalla toimivan virolaisen Kateks Sisustuksen ja pääsee nyt siirtämään tuotantonsa uusiin, parempiin toimitiloihin.

”Siirrymme Kateksin tiloihin, joissa saamme käyttöömme uusia koneita ja puuttuvia tiloja. Olemme hakeneet laajentumista ja nyt löysimme sopivat ostokohteen. Oston yhteydessä saimme myös hienon listan uusista asiakkaista, mikä mahdollistaa luonnollisen siirtymisen uudelle alueelle”, Sunshipin toimitusjohtaja Kaur Tomann ja myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen iloitsevat.

Sunship on laadukkaita erikoiskalusteita toimitiloihin tuottava puusepän tehdas Tallinnassa. Yritys tuottaa räätälöityjä kalusteratkaisuja erilaisiin toimitiloihin, aina myymälöistä ravintoloihin ja toimistoihin.

Vuodesta 2006 asti toiminut Sunship työllistää fuusion jälkeen noin 50 osaajaa, joilla on pitkä kokemus kalusteiden valmistamisesta, tuotannosta, asennuksesta ja projektien johtamisesta alusta loppuun.

Suuri osa tuotannosta tehdään Suomeen. Yritys on toteuttanut toimitiloja Suomessa viimeisimpänä esimerkiksi Keskon pääkonttoriin, Ylen Mediataloon, Mow Supernovalle ja Next Gamesin pääkonttorille Helsinkiin.

Uutta virtaa tekemiseen

Sunshipin tavoitteena on laajentaa toimintaa Suomessa Helsingin lisäksi muihin kaupunkeihin. Aiemmin Sunship on ollut vahvasti mukana laivapuolella, ja nyt yritys pyrkii saamaan tuotantoaan taas myös Turun telakalle.

Syksyllä tarkoituksena on lähteä valloittamaan myös Ruotsia. Laajentuminen ja uudet tilat antavat Valmusen mukaan Sunshipin tiimille uutta intoa ja tahtoa mennä yhdessä eteenpäin.

”Tämä on uusi lähtö meille. Olemme tahkonneet samalla tavalla jo monta vuotta ja nyt olemme saaneet uutta virtaa tekemiseen. Pääsemme omiin tiloihin, joissa kaikki työskentelevät samassa avokonttorissa. Se parantaa tiimityötä ja auttaa yritystä kasvamaan yhdessä.”

Lisätietoja:
Antero Valmunen, myynti- ja markkinointijohtaja
antero.valmunen(at)sunship.fi
040 556 3912

www.sunship.fi
www.sunship.ee

Back To Top