skip to Main Content
Sunship On Nyt Suomessa

Sunship on nyt Suomessa

Tervehdys Suomi, Sunship on täällä!

Sunship on laadukkaita erikoiskalusteita toimitiloihin tuottava puusepän tehdas Tallinnassa.

Tuotamme räätälöityjä kalusteratkaisuja erilaisiin toimitiloihin, aina myymälöistä ravintoloihin ja toimistoihin. Puusepäntuotteiden lisäksi valmistamme myös pehmeitä kalusteita, sekä erilaisia tuotteita lasista ja metallista. Tuotannossamme vain mielikuvitus on rajana!

Tällä hetkellä meillä työskentelee 26 taitavaa osaajaa ja olemme toimineet vuodesta 2006, yhdessä meillä on siis satojen vuosien kokemus kalusteiden suunnittelusta, tuotannosta ja asennuksesta.

Asioidessa kanssamme vältät turhat välikädet. Hiomme toimitilastanne timantin ottaen vastuun projektista kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Valmistamme tuotteet tehtaassamme, jonka jälkeen toimitamme ja asennamme ne toimitilaasi.

Laatu, luotettavuus ja joustavuus ovat arvoja jotka ajavat meitä eteenpäin. Valmistamme kalusteet aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja asiakkaan tyytyväisyys onkin meille kaiken perusta.

Olemme toteuttaneet Suomessa jo kymmeniä kohteita vuosien saatossa, hienoin tuloksin. Jatkossa olemme kuitenkin entistä enemmän läsnä, kun Antero Valmunen ohjaa laivaamme Suomen päässä varmoin ottein. Anteroon kannattaa siis olla yhteydessä, kun haluatte toimitiloihinne ainutlaatuisia kalusteratkaisuja.

Tulemme kertomaan sivuillamme eri projekteistamme sekä henkilöstöstämme, liity siis mukaan matkaamme!

Back To Top