skip to Main Content
Spaces Postitalo – Uusi Tyylikäs Kohtaamispaikka

Spaces Postitalo – uusi tyylikäs kohtaamispaikka

Yksi Helsingin maamerkeistä sai uuden tyylikkään kohtaamispaikan, kun Postitaloon tehtiin Spacesin toimisto- ja työskentelytila. Sunship sai kunnian olla toteuttamassa tyylikkäät puukalusteet uusittuihin tiloihin.

Helsingin Mannerheiminaukiolla sijaitseva Spaces Postitalo on yrityskäyttöön tarkoitettu laaja toimitila, jossa on monipuolisesti erikokoisia ja -näköisiä tiloja esimerkiksi seminaarien tai workshopien pitämiseen. Valikoimaa riittää aina one-to-one-tapaamisiin erinomaisesti sopivista loosseista suurempia väkimääriä vetäviin kokoustiloihin.

Jotta ajatus lentää ja ideoita sinkoilee monenlaisissa tilanteissa, on toimitilojen edesautettava vauhdittamaan tuloksekkaisiin aivoriihiin. Uuden ilmeen saaneessa Postitalossa luovuuden kukkiminen ei jää ainakaan sisustuksesta kiinni.

Sunship sai Postitalosta mieluisan, täysin uudenlaisen haasteen, johon tarttumista ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Perinteisestä poikkeavan tilasta teki todella suuret kaluste-elementit.

Vastaanottotiski, kaapistot, baaripöydät ja niin edelleen. Työsarkaa riitti, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Käytännössä Sunship valmisti tiloihin kaikki kiinteät kalusteet aina keittiöistä neuvotteluhuoneisiin.

Askelmerkit osuivat kohdilleen

Arkkitehti suunnitteli ja Sunship toteutti. Aikaa projektin ensimmäisestä päivästä siihen, että kalusteet olivat paikallaan asennettuna, kului kutakuinkin kolme kuukautta. Aikatauluissa poikkeuksetta pysyminen on kaiken a ja o Sunshipille, ja sen voi myös sanoa olevan vahva valttikortti.

Mitä isompi projekti, sitä enemmän korostuu hyvin ennakkoon suunniteltu hanke, jotta vältytään erilaisilta suunnittelemattomilta sirkustempuilta. Se taas luo omat haasteensa aikataulutukseen. Vaikka Postitalo-projektissa kyseessä oli iso kokonaisuus, soljui kaikki lähes tanssahdellen läpi alusta loppuun.

”Toimitusajat tietysti vaihtelevat tosi paljon projektien kokoluokkien mukaan. Tämä oli siitä hieno, ettei kommervenkkejä oikeastaan ollut, eikä tullut painetta katsella kelloa tai kalenteria. Kaiken voi sanoa menneen nappiin”, Sunshipin myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen iloitsi.

Kehitystä tapahtuu totta kai aina, kun uusia projekteja tulee eteen ja niitä saadaan maaliin. Toimintatavoissa Sunship on löytänyt punaisen langan, josta on tullut myös asiakkailta kiitosta.

”Olemme luoneet projekteihin aina tiiviin porukan, joka vie yhdessä projektin läpi tiiminä. Kaikki tietää aina missä mennään, eikä tule ylimääräisiä kokkeja sekoittamaan soppaa. Se on tuntunut toimivan tosi hyvin – sekä meidän että asiakkaiden mielestä.”

Back To Top