skip to Main Content
MOW Supernova Huokuu Lennokkaita Ideoita Ja Rohkeita Ratkaisuja

MOW Supernova huokuu lennokkaita ideoita ja rohkeita ratkaisuja

Pääsimme toteuttamaan Tampereelle aivan Ratinan kupeeseen mielenkiintoisen ja rohkean kohteen.

Entinen Autotuonnin talon eli nykyisen Ranta-Ratinan ulkokuori Tampereen keskustassa huokuu historiaa, mutta rakennuksen sisätilat on herätetty uudelleen henkiin.

Rakennuksen tiloissa toimii MOW Supernova, joka tarjoaa sekä valoisat ja inspiroivat coworking-tilat että laadukkaita ja luovia kokous- ja tapahtumatiloja. MOW on yhteisöllinen alusta bisneksen uusien ideoiden toteuttamiseen ja yritys tekee kaikkensa vastatakseen tulevaisuuden haasteisiin.

MOWilla on Tampereen lisäksi tilat myös Helsingissä, ja meillä on ollut ilo olla mukana molempien rakentamisessa. Molemmat kohteet ovat uniikkeja ja rakennettu sellaisiksi, että ihmiset haluavat työskennellä ja viihtyä niissä.

Tämä kohde toteutettiin yhteistyössä arkkitehtitoimisto Mint & More Creativen kanssa. Tiloissa käytettiin rohkeita värejä ja erilaisia materiaaleja.

”Yhteistyö toimi hienosti! Pirskahtelevat ideat saivat usein hymyn korviin ja lopputulos on jälleen upea. Rohkeat värit ja hienojen materiaalien ristiin käyttäminen saavat tilat heräämään aivan eri tasolle. Hyvä esimerkki tästä on tilojen sisääntulo, joka on oikea värien ja materiaalien kirjo, mutta hienosti yhdistettynä se sopii juuri sellaisenaan historiallisen Autotuonnin talon ikoniseen ilmeeseen”, Sunshipin Suomen myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen kuvailee.

”Kalusteiden matka niiden valmistamisesta tuotannossamme aina asennuksiin asti on aika pitkä. Monta käsiparia käsittelee yksittäistä kappaletta ennen kuin se on paikallaan pölyt pyyhittynä ja viimeisteltynä. Kiitos jälleen hienolle Sunship-tiimillemme! He antavat paljon, jotta kaikki toimii”, Valmunen kiittelee.

Alla kuvia kohteesta:

Back To Top