skip to Main Content
Sunshipin Monipuolisuus Loistaa Metos Centerin Henkilöstöravintolassa

Sunshipin monipuolisuus loistaa Metos Centerin henkilöstöravintolassa

Pääsimme näyttämään osaamistamme upeassa uuden ajan henkilöstöravintolassa.

Keravalla sijaitseva Metos Center on ammattikeittiölaitteiden ja -kalusteiden edelläkävijä, ja sen pääkonttorin yhteyteen toteutettiin uusi henkilöstöravintola. Henkilöstöravintolan tehtävä on paitsi tarjota henkilöstölle lounasta, myös toimia esittelymiljöönä Metoksen innovatiivisille keittiökalusteratkaisuille. Tiloissa on esillä alan viimeisimmät uutuudet, ja niiden potentiaalin halusimme tuoda esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääsimme toteuttamaan kohteen kaikki kiintokalusteet keittiölinjastoineen ja sohvineen. Metoksen keittiökalusteiden integrointi omiimme vaati meiltä hyvää suunnittelua ja yksilöllisiä ratkaisuja. Saimme kuitenkin kalusteemme sopimaan yhteen loistavasti, eikä odotukset ylittänyttä lopputulosta tarvitse häpeillä.

Toteutimme kohteen yhteistyössä PINTO Designin arkkitehtien kanssa. Heidän kanssaan työskentely oli miellyttävää ja mutkatonta.

Erityisen ylpeitä olemme tilan katseenvangitsijana toimivasta näyttävästä kattogridistä, jonka kruunaavat tyylikkäät, mutta herkät lasivalaisimet.

Lopputulos on paitsi näyttävä, myös käyttötarkoitustaan loistavasti palveleva. Metoksen välineet sopivat kalusteisiimme mainiosti ja tila on kaikkineen upea.

”Uskon, että Metoksen väellä on varmasti ilo tuoda ihmisiä tutustumaan upeisiin uutuuksiin”, summaa myynti- ja markkinointijohtaja Antero Valmunen.

Back To Top