skip to Main Content
Antero Valmunen Ohjaa Sunshipin Laivaa Kohti Upeita Toimitiloja

Antero Valmunen ohjaa Sunshipin laivaa kohti upeita toimitiloja

Kulmakarvat kohoavat ja kirkas katse silmissä tuo mieleen kesäisen kasteen kiiltelyn aamuauringossa. Anteron kasvot kertovat aidosta innostuksesta.

Antero Valmunen innostuu piirtämisestä. Koripallon kouluttamaksi itseään kutsuva tilaguru tykkää piirtämisestä. Hän onkin piirtänyt itselleen mm. kodin ja tatuointeja. Molempien piirrosten onnistuneessa toteutuksessa avainasemassa ovat olleet omien alojensa ammattilaiset.

Sama pätee Anteron arkeen Sunshipillä – asiakkaan luottamus on säilytettävä kaikissa tilanteissa, ja silloin ensiarvoisen tärkeää on timanttinen osaaminen omassa verkostossa.

Asiakkaalla pitää olla vain tila ja budjetti. Kun nämä kaksi kohtaa löytyvät, voi asiakas ottaa rennosti. Sillä samalla hetkellä Anteron kulmakarvat ovat kohonneet ja silmät valaisevat suunnittelun kohteena olevan tilan. Kohta on tulossa jotain aivan uutta. Jotain ainutlaatuista ja toimivaa.

Puuta, metallia ja lasia. Niistä syntyy Anteron unelmien tilaratkaisut. Skandinaavisuus näkyy, kuuluu ja tuntuu raikkaana pohjoismaalaisena otteena.

Kaipaako toimitilanne Anteroa ja Sunshipiä?
Ota yhteys antero.valmunen@sunship.fi

Back To Top